Cel mai îndrăgit program de pregătire pe timpul verii

ȘCOALA DE VARĂ® 2023

Școala de Vară® New Edu este un concept unic inovat de specialiștii NEW EDU, care permite elevilor într-un timp scurt, fără presiune și efort mare să recapituleze, aprofundeze și să înainteze cu materia în perioada verii. Este recunoscut în prezent ca fiind cel mai eficient program de RECAPITULARE și REMEDIERE LACUNE din perioada verii iar părinții spun ca este ”startul perfect pentru rezultate remarcabile în Noul An Școlar”.

Fiecare modul cuprinde 8 ședințe de pregătire, care se derulează în 4 zile consecutive (4h/zi: 2h/zi Limba Română + 2h/zi Matematică); de luni până joi între orele 09:00-13:00 sau 13:30-17:30.

De ce rezultatele sunt remarcabile?
Fiind zi după zi, materia este asimilată fără efort, nefiind necesară reluarea informațiilor teoretice; elevii fac conexiuni clare, logice și după terminarea unui modul au o viziune clară și compactă asupra materiei.
Ceea ce a condus la creșterea cu cel puțin 3 puncte nota celor care participă la programul Școală de Vară NEW EDU, este că, în funcție de câte module aleg, acestea se echivalează cu luni de pregătire, într-un mediu relaxat și fără presiunea testelor școlare.

Puteți opta pentru participarea la unul sau mai multe module beneficiind de reduceri suplimentare. Mai jos găsiți afișate perioadele derulării modulelor școlii de vară din fiecare an.

Pasul 1 – detalii module

Școala de Vară = 7 module

Modul 1

RECAPITULARE ȘI SISTEMATIZAREA MATERIEI
Perioada 26 – 29 iunie 2023

În această săptămână scopul este recapitularea și sistematizarea materiei, din anul școlar tocmai încheiat, pentru a fi facil de asimilat de către copii.

Preț: 720 lei
Limba Română și Matematică
Patru ore pe zi
Durată ședință: 2 ore
Program: 09:00-13:00 sau 13:30-17:30

Modul 2

PREGĂTIRE REMEDIALĂ ȘI CULTIVAREA ÎNCREDERII ÎN SINE
Perioada 03 – 06 iulie 2023

În cadrul acestui modul ne focusăm pe  cultivarea încrederii în sine, dezvoltarea curajului de a prezenta o opinie personală și spiritul de inițiativă.

Preț: 720 lei
Limba Română și Matematică
Patru ore pe zi
Durată ședință: 2 ore
Program: 09:00-13:00 sau 13:30-17:30

Modul 3

APROFUNDARE PRIN EXERSARE ȘI APLICAȚII INTERACTIVE
Perioada 10 – 13 iulie 2023

Digitalizarea este caracteristica definitorie a celui de al treilea Modul. Copiii învață în cel mai plăcut mod pentru ei, prin intermediul tehnologiei.

Preț: 720 lei
Limba Română și Matematică
Patru ore pe zi
Durată ședință: 2 ore
Program: 09:00-13:00 sau 13:30-17:30

Modul 4

CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR ȘI DEZVOLTAREA GÂNDIRII CRITICE
Perioada 17 – 20 iulie 2023

În această săptămână scopul este de a consolida cunoștințele prin dezvoltarea gândirii critice și de a ne asigura că remediem eventuale lacune.

Preț: 720 lei
Limba Română și Matematică
Patru ore pe zi
Durată ședință: 2 ore
Program: 09:00-13:00 sau 13:30-17:30

Modul 5

ÎNVĂȚARE, APROFUNDARE ȘI RECAPITULAREA NOȚIUNILOR
Perioada 14 – 17 august 2023

Scopul activităților din această săptămână este ca elevii să învețe să găsească singuri soluții și rezolvări. De asemenea, punem accent pe recapitularea noțiunilor astfel încât copiii să poată aplica în mod adecvat conceptele teoretice în exerciții.

Preț: 720 lei
Limba Română și Matematică
Patru ore pe zi
Durată ședință: 2 ore
Program: 09:00-13:00 sau 13:30-17:30

Modul 6

RECAPITULARE FINALĂ PENTRU UN START EXCELENT ÎN NOUL AN ȘCOLAR
Perioada 21 – 24 august 2023

Cursurile derulate în cadrul acestui Modul ajută copiii să revină la condiția de concentrare și implicare din timpul anului școlar. Conținuturile sunt elaborate  respectând principiul coerenței.

Preț: 720 lei
Limba Română și Matematică
Patru ore pe zi
Durată ședință: 2 ore
Program: 09:00-13:00 sau 13:30-17:30

Modul 7

CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR ȘI INTRODUCERE ÎN MATERIA NOULUI AN ȘCOLAR
Perioada 28 – 31 august 2023

Scopul pregătirii din această săptămână este să ne asigurăm că și-au însușit temeinic materia din clasele anterioare, română și matematică.

Preț: 720 lei
Limba Română și Matematică
Patru ore pe zi
Durată ședință: 2 ore
Program: 09:00-13:00 sau 13:30-17:30
Cel mai îndrăgit program de pregătire pe timpul verii

Pasul 2 – alege numărul de module

PREȚ

1 modul de pregătire

Un modul de pregătire, la alegere, include 8 ședințe de pregătire. Materiile abordate sunt Limba Română și Matematică, iar durata fiecărei ședințe este de 2 ore. Programul este structurat pe patru ore pe zi, cu opțiuni de la 09:00 la 13:00 sau de la 13:30 la 17:30.

900 lei

TVA inclus

Preț modul

Un modul de pregătire la alegere, include 8 ședințe de pregătire. Materiile abordate sunt Limba Română și Matematică, iar durata fiecărei ședințe este de 2 ore. Programul este structurat pe patru ore pe zi, cu opțiuni de la 09:00 la 13:00 sau de la 13:30 la 17:30.

720 lei 900 lei

TVA inclus

20% reducere80%

80%
* la minim 4 Module selectate primești 1 Modul BONUS

Pasul 3 – formularul de înscriere

Formular de înscriere

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Selectează clasa?
Select an option
Cum doriți să participe?
Select an option
Acord prelucrare date personale *
Pentru mai multe informații consultați Politica de Confidențialitate
You need to agree with the terms to proceed

Rezultate & Testimoniale

Îmbunătățirea performanțelor școlare, olimpiade, concursuri, depășirea dificultăților la anumite materii și mai ales pregătirea pentru examenul de Evaluare Națională sau de Bacalaureat sunt doar câteva dintre obiectivele educaționale. La New Edu găsești un plan personalizat de acțiune, metode și tactici educaționale care conduc la cele mai bune rezultate în funcție de tipologia și stilul de învățare ale fiecărui copil.

Rezultate Evaluare Națională & BAC

Ne mândrim cu rezultatele copiilor noștri obținute de-a-lungul anilor la examenul de Evaluare Națională. Bucuria este dată nu de notă în sine, ci de progresul obținut de fiecare elev. Oricare a fost nivelul școlar de pornire, am demonstrat că prin perseverență, coerența conținuturilor teoretice și predarea prin mijloace dragi copiilor dar și datorită unei colaborări eficiente între profesori și copii, poți să îți atingi obiectivele propuse pe plan școlar.

Amintiri de la Școala de Vară

Predare

Accent pe predare și recuperarea materiei

Aplicativ

Fundamentarea noțiunilor predate prin exerciții

Jocuri didactice

Integrarea componentei interactive: jocuri/concursuri

La clasă sau online

Elevii pot participa la ședințele de pregătire atât online cât și fizic* în sala de curs

Modelul educațional
NEW EDU®

Respectăm cu strictețe câteva principii de educație, de viață până la urmă: permitem accesul tinerilor la o pregătire în condiții moderne așa cum merită fiecare în secolul XXI și oferim încredere fiecăruia – datoria noastră fiind să identificăm tipologia individuală și să acționăm în consecință, să consolidăm un mediu de colaborare între profesori și elevi, mici grupuri în care se vor discuta și dezbate diferite probleme.

Apariţii în presă

Ce strategii adoptă NEW EDU pe plan educațional pentru a garanta cele mai bune rezultate elevilor săi? – vezi articolul original pe protv.ro

Educația continuă în mediul digital. NEW EDU este singura instituție de educație din România care integrează eficient, sistemele de teleprezență în educație oferind meditații Online de calitate începând cu anul 2017.