Dotări și tehnologii

La New Edu, învățarea eficientă și performantă este susținută de competențele didactice și pedagogice ale profesorilor noștri, dar și de soluțiile și echipamentele IT de ultimă generație pe care le folosim. Suntem conștienți că un conținut practic, vizual și interactiv are un impact semnificativ în procesul de învățare.

Am creat un spațiu special amenajat pentru a răspunde nevoilor actuale de pregătire, având în vedere dorința noastră de a oferi o educație modernă și performantă, axată pe tehnologii inovatoare specifice secolului 21.

La New Edu, ne concentrăm pe integrarea optimă a celor mai recente tehnologii educaționale. Acestea promovează învățarea experiențială, prin descoperire, cu un efort redus.

Display-uri interactive, sisteme de videoconferință și colaborare, cloud, și alte dispozitive care fac totul mult mai dinamic.

Nu se mai pierde timp cu scriere, cretă, marker, ștergere etc…ci accentul este pe conținut, expunere, exemplificare, practică !

Colaborare directă la distanță

În toate sălile spațiul este planificat adecvat pentru a facilita conexiuni de tip teleconferință care permit colaborare directă la distanță, participarea de oriunde din țară sau din afara țării, conexiuni cu specialiști, interactivitate.

Mediul de studiu

Mediul de studiu este de la egal la egal se concentrează în primul rând asupra satisfacerii nevoii de învățare, ceea înseamnă că am reorganizat ansamblul clasic de dispunere a meselor și scaunelor. În fiecare sală sunt mese tip conferință, astfel încât nu există diferență între profesor/mentor și participanți.

Softuri educaționale

În plus față de sprijinul oferit în procesul de predare-învățare, tehnologiile educaționale sunt deosebit de utile în procesul de evaluare. Astfel, New Edu integrează softuri educaționale de generare rapidă a testelor, a simulărilor de examene și Bacalaureat și corectură conform unor principii clare axate pe obiectivitate, înlăturarea contactului direct cu evaluatorul, alungarea monotoniei, o mai bună dispoziție a participanților, stimulând abilitatea de autoevaluare.

Tehnologii inovative