NEW EDU® – Marcă Înregistrată

NEW EDU® este un centru de pregătire contemporan, sincer dar competitiv, prietenos dar puternic tehnologizat, în care primează umanitatea și colaborarea între colegi, cadru didactic și elevi. 

În plus faţă de competenţele didactice şi pedagogice ale profesorilor meditatori şi ale trainerilor din mediul educaţional, un rol foarte important în prezent îl ocupă soluţiile şi echipamentele IT și software deținute. Știm că un conţinut practic, cu impact vizual şi accent pe interactivitate face procesul de învăţare mai eficient şi performant.

Am amenajat spațiul ținând cont de nevoile de pregătire din prezentdorința de a oferi o educație performantă, modernă, axată pe tehnologii inovatoare, specifice secolului 21.

Profilul centrului educațional New Edu este bazat pe integrarea optimă a celor mai recente tehnologii din domeniul educațional. Acestea favorizează învățarea experienţială, prin descoperire, cu o eficiență maximă de efort și timp.

Marca NEW EDU® este înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, Certificat de înregistrare nr. 183329, în temeiul Legii nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice (republicată).