Prezentare Instituție

NEW EDU® este un centru de pregătire contemporan, sincer dar competitiv, prietenos dar puternic tehnologizat, în care primează umanitatea și colaborarea între colegi, cadru didactic și elevi. 

”NEW EDU este pentru oricine își dorește, chiar dacă nu locuiește în apropierea sediului central. Drumul nu a fost ușor.  Am întâmpinat provocări privind achiziția celor mai noi tehnologii educaționale, care fac lecțiile mult mai dinamice și permit chiar și colaborarea la distanță în timp real, cât și la selecția și pregătirea personalului. Cu atât mai dificil a fost pentru noi, care am depus un efort enorm să identificăm dascăli cu vocație, nu doar profesori specialiști pe o materie. La NEW EDU, punem accent pe dezvoltarea caracterului și a motivației interne de a învăța, iar asta nu este o misiune ușoară. lect. dr. Cristina Drăgan, director educațional.

NEW EDU® s-a dezvoltat datorită echipei minunate de profesori și colaboratori, psihopedagogi, oameni din business.  Creșterea noastră s-a bazat exclusiv pe serviciile oferite. ”Fiecare dintre cei implicați a demonstrat că poate implementa filozofia NEW EDU și împreună am reușit să creăm un mediu optim de învățare, bazat pe încredere și susținere reciprocă. Tinerii sunt mult mai motivați și au cu totul și cu totul alte rezultate.” lect. univ. dr. Cristina Drăgan, director educațional.

Galerie Foto