Prezentare Instituție

NEW EDU® – Locul unde tehnologia și umanitatea se întâlnesc

Descoperă un centru de pregătire actual, unde sinceritatea și dorința de progres se îmbină armonios, iar educația se îmbină cu  tehnologia avansată. La NEW EDU, punem în prim plan umanitatea și colaborarea între profesori și elevi, între colegi, între noi și părinți creând un mediu de învățare și colaborare transparent, inovator și prietenos.

Indiferent de locație, NEW EDU este aici pentru tine! Nu contează dacă locuiești în apropierea sediului central sau nu, ne-am asigurat că serviciile noastre educaționale sunt accesibile oricui. Am depus eforturi considerabile pentru a achiziționa cele mai noi tehnologii educaționale, care transformă lecțiile în experiențe dinamice și permit colaborarea în timp real, chiar și la distanță.

Selectarea și pregătirea personalului au fost pasi esențiali în călătoria noastră. Am căutat dascăli cu vocație, nu doar profesori specialiști într-o materie. La NEW EDU, ne concentrăm pe dezvoltarea caracterului și a motivației interne de a învăța, iar acest lucru nu a fost ușor. Dar, cu perseverență și dedicare, am reușit să creăm un mediu optim de învățare.

Echipa noastră minunată de profesori, psihopedagogi și parteneri a fost esențială în dezvoltarea NEW EDU®. Creșterea noastră se datorează exclusiv serviciilor pe care le oferim. Împreună, am implementat filozofia NEW EDU și am creat un mediu bazat pe încredere și susținere reciprocă. Rezultatele sunt evidente – tinerii sunt mult mai motivați și obțin rezultate remarcabile. 

Vino și descoperă experiența NEW EDU®, unde tehnologia se îmbină cu umanitatea pentru a-ți oferi o pregătire de excepție!

Galerie Foto