Misiune și Valori

Despre NEW EDU

New Edu este un centru de pregătire contemporan, sincer dar competitiv, prietenos dar puternic tehnologizat, în care primează umanitatea și colaborarea între cadru didactic, elevi și părinți. În centrul preocupărilor noastre se află pregătirea pentru viață a copiilor astfel asigurăm transparență și comunicare deschisă între cei implicați în procesul educațional.

De ce NEW EDU?

New Edu este locul unde specialiști în educație alături de câțiva parteneri valoroși au creat o metodologie de predare – învățare aliniată la standardele internaționale și la nevoile de pregătire ale tinerilor din secolul XXI. Din 2017 am oferit copiilor posibilitatea să se pregătească din confortul casei lor, nu doar la sediul New Edu, prin transformarea tuturor claselor în săli de clasă inteligente. Indiferent de alegerea fiecăruia, în procesul educațional am integrat tehnologii performante, softuri educaționale, platforme interactive. Ședințele de pregătire includ în proporție de 70% componenta vizuală: demonstrații, filmulețe, reprezentări în spațiu, jocuri.

Lecțiile sunt dinamice și atractive cu accent pe dezvoltarea gândirii critice a copiilor.  Încă de la primele ședințe la New Edu  se observă un interes crescut al copiilor față de față de școală, aprofundarea informațiilor și progres!

Cui îi este destinat New Edu?

Pregătirea din cadrul instituției noastre se adresează elevilor de gimnaziu și liceu, părinților acestora care sunt în căutarea unei alternative educaționale viabile pentru pregătirea copiilor lor, o soluție de pregătire complexă și un centru educațional care să își asume toată responsabilitatea pentru progresul școlar și evoluția copiilor.

Misiunea noastră este să integrăm soluții educaționale optime, profesori-metodologii-tehnologii, astfel încât, online sau fizic, educația să fie performantă și la standarde de calitate superioară. Sprijinim tinerii să își redescopere plăcerea de a învăța și motivația interioară de a progresa pentru ei și viitorul lor.

Obiectivele educaționale: Note bune pe plan școlar, la olimpiade, concursuri, depășirea dificultăților la anumite materii și pregătirea pentru examenele Naționale. La New Edu găsești un plan personalizat de acțiune, metode și tactici educaționale care conduc la cele mai bune rezultate în funcție de tipologia și stilul de învățare ale fiecărui copil.

Meniu