ÎNSCRIERI AN ȘCOLAR 2023-2024

ÎNSCRIERI AN ȘCOLAR 2023-2024

Instituție de educație de Top, pe baza rezultatelor obținute de elevii noștri. Oferim cursuri și meditații pentru elevi din clasele IV – XII în conformitate cu programa școlară în vigoare. Indiferent de nivelul de pornire al copiilor, garantăm progres școlar.

Calitatea Educației este asigurată de o echipă de profesori riguros recrutați. Profesorii noștri, dascăli cu vocație, sunt preferații copiilor și promovează cu pasiune principiile pedagogiei NEW EDU.

Instituția noastră este pionieră în România în implementarea cu succes a conceptului de predare la distanță. Până în prezent am organizat cu succes mii de sesiuni de pregătire, fie la sediu, fie online.

Ne mândrim cu o rețea selectă de parteneri, precum UiPath Foundation, Școala FDVDR, etc. care împărtășesc valorile și viziunea noastră. Împreună aducem expertiza, resursele și experiența noastră pentru a crea soluții inovatoare și a răspunde nevoilor complexe de pregătire ale tinerilor.

Instituție de educație de Top, pe baza rezultatelor obținute de elevii noștri. Oferim cursuri și meditații pentru elevi din clasele IV – XII în conformitate cu programa școlară în vigoare. Indiferent de nivelul de pornire al copiilor, garantăm progres școlar.

Calitatea Educației este asigurată de o echipă de profesori riguros recrutați. Profesorii noștri, dascăli cu vocație, sunt preferații copiilor și promovează cu pasiune principiile pedagogiei NEW EDU.

Instituția noastră este pionieră în România în implementarea cu succes a conceptului de predare la distanță. Până în prezent am organizat cu succes mii de sesiuni de pregătire, fie la sediu, fie online.

Ne mândrim cu o rețea selectă de parteneri, precum UiPath Foundation, Școala FDVDR, AIESEC, etc. care împărtășesc valorile și viziunea noastră. Împreună aducem expertiza, resursele și experiența noastră pentru a crea soluții inovatoare și a răspunde nevoilor complexe de pregătire ale tinerilor.

20% REDUCERE la pachetele semestriale până la finalul Anului Școlar 2023-2024.

Metodologia NEW EDU

Împărtășim cu toții, copii-dascăli-părinți, cultura învățării autentice și experențiale

Planificarea internă New EDU este aliniată la programa școlară în vigoare și la cerințele din Curriculumul Național Românesc, pentru a asigura:

îndeplinirea standardelor școlare
atingerea obiectivelor de referință
dobândirea competențelor cheie

De-a lungul anilor am dezvoltat un ghid intern pentru a oferi o direcție clară și adecvată pentru obținerea celor mai bune rezultate școlare, luând în considerare tipologia și nevoile individuale ale fiecărui copil.

Materialele didactice folosite pentru pregătirea copiilor

Abordarea noastră sprijină copiii să-și dezvolte gândirea critică și să se exprime cu încredere

Pentru fiecare ședință de pregătire, utilizăm o combinație complexă de resurse educaționale prin care facilităm progresul copiilor.

Sinteza teoriei aferente capitolului studiat
Portofoliu de pregătire pentru examenul de Evaluare Națională/Bacalaureat
Fișe de exerciții aplicative
Aplicații interactive, jocuri și concursuri
Fișe de teme și lucru suplimentar

Toate acestea sunt distribuite copiilor. Când vin la meditații ei au nevoie doar de un caiet de notițe!

Care este programul de pregătire?

Fiecare beneficiază de o pregătire personalizată, flexibilă și adaptată nevoilor și disponibilităților sale

La New Edu, avem disponibile opțiuni de pregătire pe tot parcursul zilei, de luni până sâmbătă. Înainte de a începe pregătirea, oferim copilului o Testare Inițială Gratuită. Această testare ne ajută să evaluăm nivelul său de cunoștințe și să identificăm grupa potrivită pentru el.

În ceea ce privește stabilirea programului de pregătire, avem în vedere două aspecte importante:

 1. Rezultatul obținut la testare: Acesta ne oferă informații despre nivelul de pornire al copilului, ceea ce ne permite să identificăm grupa potrivită pentru el, cea în care poate progresa în mod eficient.
 2. Orarul școlar/alte activități: Luăm în considerare restricțiile de program ale copilului și oferim opțiuni de pregătire care se integrează perfect în programul său.

Facilitățile pe care le oferim

Asigurăm tinerilor pregătire pentru viață, pentru succes

Ne ocupăm atât de pregătirea școlară, cât și de dezvoltarea intereselor extra-curriculare ale copiilor. Iată beneficiile pe care le oferim copiilor:

Materiale didactice complexe, variate și interactive, care îi ajută să învețe într-un mod captivant și eficient
Acces permanent la toate resursele utilizate în timpul meditațiilor, inclusiv tablele scrise, sinteze și alte materiale educaționale relevante
Posibilitatea de a interacționa cu profesorul în orice moment, 24/24, pentru a primi sprijin suplimentar și răspunsuri la întrebări
Obținerea de note bune și progres școlar, prin intermediul pregătirii adecvate și a sprijinului constant oferit de către profesori
Acces GRATUIT la cursurile NEW-MBA Junior, care oferă o pregătire complexă pentru viitor. Acestea includ activități precum Cenaclul literar, Programare prin Scratch, Educația financiară și Arta conversației etc.

Prin aceste cursuri și prin oferirea suportului nostru permanent, ne străduim să contribuim la dezvoltarea integrală a copiilor, oferindu-le o bază solidă pentru succesul lor în școală dar și în viață.

Părinții sunt la curent cu parcursul educațional al copiilor prin intermediul EDU APP

Descoperă progresul copilului tău într-un mod captivant prin intermediul platformei noastre EDU APP

EDU APP este o platforma inovatoare creată de New EDU, prin care oferim părinților Feedback în timp real despre evoluția copiilor în cadrul programelor noastre educaționale.
Profesorii înregistrează în EDU APP observații relevante privind activitatea fiecărui elev la ședințele de pregătire:

subiectul lecției abordate
gradul de realizare a temelor
nivelul de înțelegere a noțiunilor teoretice
comunicarea și implicarea în activități

Aceste observații, împreună cu acordarea de bonusuri și puncte pentru diverse activități, contribuie la crearea unui profil pentru fiecare elev și monitorizarea dinamică a progresului său educațional, ajutând la formularea unor recomandări obiective.
Părinții au acces permanent la Raportul de Activitate individual. Prin intermediul EDU APP, creăm o comunicare transparentă și eficientă între profesori, părinți și elevi, punând la dispoziție instrumente inovatoare care facilitează monitorizarea și sprijinirea progresului pe plan școlar.

Rezultate Evaluare Națională & BAC

Ne mândrim cu rezultatele copiilor noștri obținute de-a-lungul anilor la examenul de Evaluare Națională. Bucuria este dată nu de notă în sine, ci de progresul obținut de fiecare elev. Oricare a fost nivelul școlar de pornire, am demonstrat că prin perseverență, coerența conținuturilor teoretice și predarea prin mijloace dragi copiilor dar și datorită unei colaborări eficiente între profesori și copii, poți să îți atingi obiectivele propuse pe plan școlar.

OFERTELE IERNII

Ofertele semestriale sunt valabile la achiziționarea până la data de 28 Ianuarie 2024 și sunt acordate în ordinea înscrierilor și în limita locurilor disponibile. Alege pachetul care ți se potrivește și asigură-i copilului tău un loc până la finalul Anului Școlar 2023-2024.

Rezervă acum un loc și beneficiezi de 20% reducere la pachetele semestriale cu plata integrală (cu începere din 08.01.2024). Asigură-i copilului tău pregătirea până la finalul Anului Școlar 2023-2024.

Pachet Semestrial 1

o ședință/săpt. timp de 5 luni

20% REDUCERE
20 ședințe de pregătire
2 ședințe BONUS
1 materie la alegere
durată ședință 2 ore
5 luni de pregătire
testări periodice incluse, cursuri redactare, cenaclul literar etc.

2.280 lei 2.850 lei
456 lei/lună 570 lei/lună
114 lei/ședință 143 lei/ședință

Beneficii copii

Pregătire școlară dar și dezvoltarea intereselor extra curriculare ale copiilor

 • materiale didactice complexe, variate și interactive
 • acces permanent la toate tablele scrise la meditații. Istoric al colaborării, sinteze, acces la resursele educaționale
 • posibilitatea de a interacționa cu profesorul 24/24
 • NOTE BUNE și progres școlar
 • Acces la cursurile MBA Junior, prin care punem bazele unei pregătiri complexe pentru viitor Printre cursuri: Cenaclul literar, Cariera mea în IT, Studiul în străinătate, Curs Educație financiară, Arta conversației în public

Beneficii părinți

Împreună reușim să ne îndeplinim misiunea și să-i pregătim pentru viitor 

 • Părinții pot accesa, în orice moment, raportul de activitate individual prin intermediul Platformei NEW EDU Părinți: subiectul lecției abordate, măsura în care tema a fost efectuată, gradul de cunoaștere al noțiunilor teoretice/aplicative, gradul de implicare/comunicare, recomandări punctuale de la profesor
 • O serie de instrumente de monitorizare a activității (tablele scrise la meditații, informări, testări, feedback etc)
 • Chat destinat discuțiilor cu profesorul
 • Un reprezentant educațional în permanentă legătură
PACHET OPTIM

Pachet Semestrial 2

două ședințe/săpt. timp de 5 luni

20% REDUCERE
40 ședințe de pregătire
2 ședințe BONUS
1 sau 2 materii la alegere
durată ședință 2 ore
5 luni de pregătire
testări periodice incluse, cursuri redactare, cenaclul literar etc.

4.280 lei 5.350 lei
856 lei/lună 1.070 lei/lună
107 lei/ședință 134 lei/ședință

Pachet Semestrial 3

3 ședințe/ săpt. timp de 5 luni

20% REDUCERE
60 ședințe de pregătire
2 ședințe BONUS
2 sau 3 materii la alegere
durată ședință 2 ore
5 luni de pregătire
testări periodice incluse, cursuri redactare, cenaclul literar etc.

5.880 lei 7.350 lei
1.176 lei/lună 1.470 lei/lună
98 lei/ședință 123 lei/ședință

PLATA INTEGRALĂ

Ai posibilitatea să achiziționezi Pachetele Semestriale cu plata integrală și să beneficiezi de o reducere de 20%. Alege varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și asigură-i copilului tău accesul la o pregătire de calitate până la finalul Anului Școlar 2023-2024.

Alege un pachet lunar și beneficiezi de 10% reducere. Această reducere se aplică lunar până la finalul Anului Școlar 2023-2024. Ofertele sunt valabile până la data de 07 Ianuarie 2024 și sunt acordate în ordinea înscrierilor și în limita locurilor disponibile. Alege pachetul care ți se potrivește și asigură-i copilului tău un loc până la finalul anului școlar.

Pachet Lunar 1

o ședință/săptămână

10% REDUCERE
4 ședințe de pregătire pe lună
1 materie la alegere
durată ședință 2 ore
testări periodice incluse, cursuri redactare, cenaclul literar etc.

O lună de pregătire la 1 materie

513 lei 570 lei
128 lei/ședință 143 lei/ședință
Economisești 57 lei/lună

PACHET OPTIM

Pachet Lunar 2

două ședințe/săptămână

10% REDUCERE
8 ședințe de pregătire pe lună
1 sau 2 materii la alegere
durată ședință 2 ore
testări periodice incluse, cursuri redactare, cenaclul literar etc.

O lună de pregătire la 1 sau 2 materii

963 lei 1.070 lei
120 lei/ședință 134 lei/ședință
Economisești 107 lei/lună

Pachet Lunar 3

trei ședințe/ săptămână

10% REDUCERE
12 ședințe de pregătire pe lună
2 sau 3 materii la alegere
durată ședință 2 ore
testări periodice incluse, cursuri redactare, cenaclul literar etc.

O lună de pregătire la 2 sau 3 materii

1.323 lei 1.470 lei
110 lei/ședință 123 lei/ședință
Economisești 147 lei/lună

REDUCEREA LUNARĂ SE MENȚINE PÂNĂ LA FINALUL ANULUI ȘCOLAR

Rezervă acum un pachet lunar și vei avea prețul redus garantat până la finalul Anului Școlar 2023-2024. Acționează rapid și profita de această ofertă de neratat!

Formular de înscriere

  Selectează clasa*

  Participare fizic sau online*

  Centru de pregătire* detalii
   

  Pentru ce pachet optați*

  Cum doriti să achitați pachetul anual?*
   

  Selectează materia/materiile

  Preț: 513 lei 570 lei

  128 lei/ședință
  - o ședință de două ore pe săptămână
  - 4 ședințe de pregătire pe lună
  - o materie la alegere
  Economisești 57 lei/lună
  Pachetele Lunare rezervate până la 31 octombrie 2023 beneficiază de 10% REDUCERE pe tot parcursul Anului Școlar 23-24.

  Preț: 963 lei 1.070 lei

  120 lei/ședință
  - două ședințe de două ore pe săptămână
  - 8 ședințe de pregătire pe lună
  - două materii la alegere
  Economisești 107 lei/lună
  Pachetele Lunare rezervate până la 31 octombrie 2023 beneficiază de 10% REDUCERE pe tot parcursul Anului Școlar 23-24.

  Preț: 1.323 lei 1.470 lei

  110 lei/ședință
  - trei ședințe de două ore pe săptămână
  - 12 ședințe de pregătire pe lună
  - două sau trei materii la alegere
  Economisești 147 lei/lună
  Pachetele Lunare rezervate până la 31 octombrie 2023 beneficiază de 10% REDUCERE pe tot parcursul Anului Școlar 23-24.

  Preț: 1.593 lei 1.770 lei

  99 lei/ședință
  - patru ședințe de două ore pe săptămână
  - 16 ședințe de pregătire pe lună
  - două sau trei materii la alegere
  Economisești 177 lei/lună
  Pachetele Lunare rezervate până la 31 octombrie 2023 beneficiază de 10% REDUCERE pe tot parcursul Anului Școlar 23-24.

  Preț: 3.335 lei 5.130 lei

  92 lei/ședință
  - 36 ședințe de pregătire, pe parcursul întregului an școlar (9 luni)
  - o ședință meditații pe săptămână
  - o materie la alegere
  Economisești 1.795 lei/an
  Pachetele ANUALE achitate integral beneficiază de 35% REDUCERE.

  Preț: 6.260 lei 9.630 lei

  87 lei/ședință
  - 72 ședințe de pregătire, pe parcursul întregului an școlar (9 luni)
  - două ședințe meditații pe săptămână
  - una sau două materii la alegere
  Economisești 3.370 lei/an
  Pachetele ANUALE achitate integral beneficiază de 35% REDUCERE.

  Preț: 8.600 lei 13.230

  79 lei/ședință
  - 108 ședințe de pregătire, pe parcursul întregului an școlar (9 luni)
  - trei ședințe meditații pe săptămână
  - două sau trei materii la alegere
  Economisești 4.630 lei/an
  Pachetele ANUALE achitate integral beneficiază de 35% REDUCERE.

  Preț: 10.355 lei 15.930

  72 lei/ședință
  - 144 ședințe de pregătire, pe parcursul întregului an școlar (9 luni)
  - patru ședințe meditații pe săptămână
  - două sau trei materii la alegere
  Economisești 5.575 lei/an
  Pachetele ANUALE achitate integral beneficiază de 35% REDUCERE.

  Preț: 2.280 lei 2.850 lei

  114 lei/ședință
  - 20 ședințe de pregătire, 5 luni de pregătire
  - o ședință meditații pe săptămână
  - o materie la alegere
  Economisești 570 lei
  Pachetele SEMESTRIALE achitate integral beneficiază de 20% REDUCERE.

  Preț: 4.280 lei 5.350 lei

  107 lei/ședință
  - 40 ședințe de pregătire, 5 luni de pregătire
  - două ședințe meditații pe săptămână
  - una sau două materii la alegere
  Economisești 1.070 lei
  Pachetele SEMESTRIALE achitate integral beneficiază de 20% REDUCERE.

  Preț: 5.880 lei 7.350 lei

  98 lei/ședință
  - 60 ședințe de pregătire, 5 luni de pregătire
  - trei ședințe meditații pe săptămână
  - două sau trei materii la alegere
  Economisești 1.470 lei
  Pachetele SEMESTRIALE achitate integral beneficiază de 20% REDUCERE.

  Preț: 7.080 lei 8.850 lei

  88 lei/ședință
  - 80 ședințe de pregătire, 5 luni de pregătire
  - patru ședințe meditații pe săptămână
  - două sau trei materii la alegere
  Economisești 1.770 lei
  Pachetele SEMESTRIALE achitate integral beneficiază de 20% REDUCERE.

  Datele Dvs.*

  Numarul de telefon*

  Adresa de email*

  După înscriere veți fi contactat/ă telefonic pentru confirmare

  Sfat: Pentru a selecta mai multe materii apăsați tasta Ctrl și alegeți disciplinele folosind cursorul.

  Prețuri promoționale

  Achiți prima lună de pregătire și beneficiezi de prețul redus pe tot parcursul anului școlar

  La clasă sau online

  Elevii pot participa la ședințele de pregătire atât fizic în sala de curs cât și online

  Testare gratuită

  După înscriere veți fi contactat pentru confirmare și programarea testării

  Transparență

  Raport de activitate și informări privind evoluția copilului

  Rezultate Examene 2023

  Îmbunătățirea performanțelor școlare, olimpiade, concursuri, depășirea dificultăților la anumite materii și mai ales pregătirea pentru examenul de Evaluare Națională sau de Bacalaureat sunt doar câteva dintre obiectivele educaționale. La New Edu găsești un plan personalizat de acțiune, metode și tactici educaționale care conduc la cele mai bune rezultate în funcție de tipologia și stilul de învățare ale fiecărui copil.

  Modelul educațional

  Respectăm cu strictețe câteva principii de educație, de viață până la urmă: permitem accesul tinerilor la o pregătire în condiții moderne așa cum merită fiecare în secolul XXI și oferim încredere fiecăruia – datoria noastră fiind să identificăm tipologia individuală și să acționăm în consecință, să consolidăm un mediu de colaborare între profesori și elevi, mici grupuri în care se vor discuta și dezbate diferite probleme.

  Apariţii în presă

  Ce strategii adoptă NEW EDU pe plan educațional pentru a garanta cele mai bune rezultate elevilor săi? – vezi articolul original pe protv.ro

  Educația continuă în mediul digital. NEW EDU este singura instituție de educație din România care integrează eficient, sistemele de teleprezență în educație oferind meditații Online de calitate începând cu anul 2017.