Ce este clubul?

…un club de specialitate oferă pregătire școlara and more….

 • Clubul de specialitate oferă tinerilor atât o pregătire temeinică pe plan școlar (cursuri, conform specializării clubului) cât și oportunitatea de a-și deschide orizonturile prin activități extracurriculare .
 • După ani de experiență, am simțit dorința tinerilor de a se pregăti pentru viață, de a dobândi competențe utile. Majoritatea tinerilor aflați la gimnaziu sau liceu au informații insuficiente privind alegerea specializării potrivite, a meseriei, a universității și lacune privind competențele de viață precum comunicare, lucrul în echipă etc.

Care este scopul unui club?

 • Scopul clubului este de a ajuta tinerii să aibă perspective de viitor, să cunoască oameni, specialiști și exemplele lor de succes, să afle idei, să fie inspirați, determinați să capete încredere în forțele proprii.
 • Motivația vine din dorința de a-și atinge scopul măreț, visul propriu privind realizarea personală. Iar pentru asta este nevoie să înțeleagă la timp care este direcția lor în viață și ce oportunități se pot deschide datorită educației.
 • Cluburile funcționează ca un mecanism complet prin care tinerii au acces pe de o parte la pregătirea școlară, la materia dorită, și în plus au ocazia să facă parte dintr-o comunitate care îi inspiră și le oferă idei și oportunități.

Ce înseamnă să fii membru?  

Calitatea de membru oferă acces la cursuri săptămânale pentru materia specifică clubului. În plus, membrii participă lunar la evenimente care au rolul de a le deschide orizonturile și a-i transforma în oameni pregătiți pentru viață, pentru viitor.


Ce activități au loc în cadrul clubului?

 • Meditații, 2 h / săptămână, conform specializării clubului
 • Evenimente lunare

Ne puteți descrie puțin evenimentele anterioare.

Evenimentele sunt întâlniri/prezentări/informări de 2-4 ore ținute de colaboratorii New Edu profesori din mediul universitar, practicieni din diverse domenii, psihopedagogi. Tematica cursurilor are rolul de a dezvolta gândirea tinerilor și a le activa motivația interioară de a se dezvolta și a învăța.

Alege Facultatea potrivită

 • Întâlnire cu profesori universitari: discuții despre structură, cursuri, examene, specializări, burse, oportunități, meserii de viitor etc.
 • Întâlnire cu psihopedagogi: teste privind profilul și domeniile în care pot excela etc.

 

Comunicare și comunicare online

 • Întâlnire cu specialiști în domeniul comunicării și discuții despre cele mai bune practici de gestionare a comunicării în diverse situații: examene orale, ședințe, angajare etc.
 • Cum gestionăm profilul online al elevului de astăzi care devine angajatul de mâine.

 

Alege Profesia potrivită

 • Întâlnire cu specialiști din mediul business: ședințe de lucru, studii de caz, know-how
 • Întâlnire cu consilieri vocaționali pentru discuții despre piața job-urilor, competențele necesare, CV-ul și interviul de angajare

În încheiere…

CLUBURILE EDUCAȚIONALE New Edu cultivă și cresc aptitudinile Soft Skills în rândul tinerilor. Studiile arată că în mediul profesional sunt valorizate competențe de tip Soft Skills = abilități și competențe personale care nu țin de cunoștințe științifice sau tehnice, ci fac referire la modul în care viitorul angajat:
 comunică
 lucrează în echipă
 este compatibil cu ceilalți
 negociază și gestionează interacțiunile sociale.
Aceste abilități nu apar de la sine și nu sunt prezente obligatoriu de la naștere ci mai degrabă sunt un model comportamental creat în timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu