Prin intermediul celor mai recente tehnologii, soluții cu aplicabilitate în domeniul educației, suntem singura instituție din România care oferă programe de pregătire (meditații, cursuri etc.) NU doar în mediul fizic ci și virtual asigurând întrunirea tuturor caracteristicilor COLABORĂRII FAȚĂ ÎN FAȚĂ dar și suplinind nevoia de pregătire a unui tânăr în secolul 21.

Sistemul de teleprezență Cisco, facilitează existența unei clase fără limitările pereților unui mediu fizic, comunicare directă și interactivă. Oferim o soluție de colaborare online digitală similară cu prezența fizică datorită a 3 caracteristici integrate (All in One device):

  • tablă interactivă, editabilă din orice punct (white board) și posibilitatea de interacțiune simultană de pe alte dispozitive pe aceasta (participanții pot interveni de la laptopul propriu pe tablă);
  • video/audio în format HD, cu identificarea celui care vorbește și fixarea persoanei (profesor sau unul dintre participanți);
  • serviciu de colaborare cloud care oferă posibilitatea stocării tuturor informațiilor în același loc putând fi ulterior accesate, editate, trimise etc..

Sistemul este un produs educațional revoluționar prin performanțele dovedite, ușurință în utilizare, design modernist dar și prin capacitatea unică de a conecta oameni și specialiști dincolo de o sală de clasă fizică.

Sintetizând, sistemul oferă o educație de calitate la distanță, oferind următoarele avantaje:

  • Tablă interactivă

Deși tabla interactivă nu este o tehnologie nouă, acest tip de sistem de videoconferință reprezintă nivelul următor. Acesta permite oricărei persoane care deține aplicația compatibilă să utilizeze sau să interacționeze în timp real pe tablă simultan, chiar și de pe un dispozitiv mobil de la distanță. EX: profesorul poate realiza un grafic pe tablă iar cursanții, aflați comod în căminul lor, pot edita în timp real pe white board, pot rezolva probleme, pot adresa întrebări etc..

  • Fără rețea sau bluetooth

Panoul sistemului de videoconferință se conectează automat la orice laptop, PC, Mac sau dispozitiv mobil. Acesta are capacitatea de a realiza acest lucru prin intermediul tehnologiei noi fără fir de „reconstituire a ultrasunetelor”, împreună cu o integrare strânsă cu platforma specifică.

  • Microfoane și video integrate

În plus față de microfoane, acesta are instalată o tehnologie de urmărire a vocii cu abilitatea de a se concentra pe difuzor.

  • Oricine poate participa

Pe baza de acces, orice persoană poate participa la o clasă virtuală, chiar dacă sistemul nu este instalat în ambele puncte. Este necesar un singur punct central (centrul educațional New Edu) de la care, pe bază de parolă, se poate începe interacțiunea cu alți participanți, se poate iniția un apel video, audio, distribui conținut cu și către oricine, de oriunde, de pe orice dispozitiv mobil fiind o soluție ideală pentru îndeplinirea misiunii centrului nostru educațional de educație digitală la cel mai înalt nivel.

  • Soluție 3 în 1

Acest sistem de videoconferință, datorită multiplelor caracteristici și specificații tehnice, este singurul instrument de care este nevoie pentru colaborare la distanță.

  • Partajare conținut

Sistemul permite partajarea și distribuirea rapidă de documente sau conținut simplificând publicarea și găsirea informațiilor în interiorul grupurilor de discuții. Platforma cloud îți permite să lucrezi înainte, în timpul și după ce clasa s-a terminat, de pe orice dispozitiv prevăzut cu aplicația specială. Totul rămâne stocat și poate fi partajat sau accesat la orice oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu