Recomandări pentru redactarea lucrărilor scrise la Evaluare Națională 2022

Deoarece ne apropiem cu pași grăbiți de susținerea examenului de Evaluare Națională 2022, emoțiile cresc, eforturile se amplifică iar capacitatea de concentrare a copiilor devine atuul lor principal.

Pe plan educațional, ne străduim să păstrăm ritmul și poate chiar să creștem intensitatea pregătirii deoarece avem convingerea că dispun de resursele necesare.

Însă, ținând cont că este un examen național, recomandăm cu tărie copiilor să acorde o atenție sporită și aspectelor de formă ale lucrării, pentru evitarea pierderii unor puncte importante!

Pentru a trece cu succes de această etapă, un elev trebuie să studieze foarte mult însă nu este singura componentă a obținerii rezultatelor dorite! Experiența ne arată că un mix de variabile alcătuiesc nota finală: concentrarea, citirea cu atenție a cerințelor, gestionarea emoțiilor și a timpului, revizuirea lucrării,  aspectul lucrării.

În documentul .pdf atașat regăsiți Reguli pentru redactarea lucrărilor scrise la EN 2021-2022, pe care recomandăm să le parcurgeți împreună cu copiii Dvs.!

Mult succes!
Echipa NEW EDU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed